Neem contact op

Wil je meer weten over de dansles of een proefles Lindy Hop? Heb je een vraag of opmerking over de website? Stel de vraag via het contactformulier en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@lindyhopamersfoort.nl.

Inschrijven

De cursussen Lindy Hop in Amersfoort worden aangeboden door Swing in Utrecht. Je kunt je voor dansles in Amersfoort registreren op deze website zodra de inschrijvingen open gaan. Je ziet dan altijd een knop een menubalk om jezelf te registreren. We informeren daar altijd over op deze website, maar houd ook de website en de Facebookgroep van Swing in Utrecht in de gaten.

Normaal gesproken starten er nieuwe lesblokken in januari, april en september. Meer weten over de lessen?

Privacy policy

Ben je benieuwd hoe wij omgaan met jouw data en welke privacy regels wij hanteren? Lees de privacy policy on te zien hoe wij voldoen aan de AVG.

Leslocaties

In Amersfoort worden de lessen momenteel verzorgd op drie verschillende locaties. De locaties zijn zo centraal mogelijk gekozen en eenvoudig te bereiken via de trein zodat ook mensen uit Leusden, Soest, Baarn, Zeist, Bilthoven en Barneveld ons goed kunnen bereiken.

De Danswerkplaats

Eemhuis

(Ruimte 4.09 op de vierde verdieping in het linker gangpad)

Fluor Amersfoort